Άνδρος Κεντρικό Τοπικά Νέα

Θ. Σουσούδης: Υγεία – Ο βασικότερος μοχλός ανάπτυξης για τα νησιά μας!

Share

Αυτή η πανδημία και η υγειονομική κρίση σε ολόκληρο το πλανήτη, έφερε και καλά αποτελέσματα.

Η Ελλάδα έδειξε ότι πρωτοστατεί σε αυτή τη κρίση και την αντιμετωπίζει με μεγάλη επιτυχία, θα έλεγα ΠΡΩΤΗ στο κόσμο.

Η κυβέρνηση τα πήγε ΑΡΙΣΤΑ και αυτή τη στιγμή καμαρώνουμε για τα αποτελέσματα και απολαμβάνουμε σαν κράτος την εκτίμηση και αναγνώριση μας, από όλο το κόσμο.

Επίσης όλοι κατάλαβαν το μεγάλο και ηρωικό, πολλές φορές, έργο των ανθρώπων που υπηρετούν την Υγεία στη πατρίδα μας.

Είναι πλέον βέβαιο πως μερικοί που αποκαλούν προσχηματικά, “δημόσιους υπάλληλους”, με την ειρωνική έννοια του όρου, τους ανθρώπους εκείνους που είναι θεματοφύλακες της Υγείας, αντιλήφθηκαν επιτέλους, πόσο απαραίτητοι είναι όλοι εκείνοι, που καθημερινά δίνουν τη μάχη στις μονάδες Υγείας.

Είναι βέβαιο ότι το Κέντρο Υγείας του νησιού μας χρειάζεται τεράστια αναβάθμιση, ιδιαίτερα από έμψυχο δυναμικό,
κάτι που ο Υπουργός Υγείας το δήλωσε στην συνέντευξή του, λέγοντας ότι δίνει μεγάλη βάση στη Νησιωτικότητα και στην Υγεία.

Μακριά λοιπόν από εκκολαπτόμενους τοπικούς πολιτικάντηδες και ανόητους παραγοντίσκους, που θέλουν να βάλουν τα φιλόδοξα πλοκάμια τους μέσα στην Υγεία του νησιού μας φροντίζοντας να επηρεάσουν αρνητικά και να διχάσουν με την άγνοιά τους και την ημιμάθειά τους, την Υγεία στο νησί μας.

Υπέρμετρο αγαθό η Υγεία, που είναι ο βασικότερος μοχλός ανάπτυξης ενός τόπου.

Ελπίζουμε με αυτή τη πανδημία να γίνει η αρχή για ένα πλήρως οργανωμένο και άρτιο σύστημα υγείας, ιδιαίτερα στα νησιά μας, που το έχουμε ανάγκη.

Είμαστε εδώ, όλοι οι λειτουργοί της Υγείας, για να δώσουμε την ψυχή μας, την εμπειρία μας και τις απόψεις μας, πάνω στο τομέα αυτό.

Όσο για τον COVID 19 τίποτα δεν τελείωσε και η προσπάθεια για την πρόληψη συνεχίζεται. Το νησί μας είναι ασφαλέστατο, αλλά για να παραμείνει πρέπει να έχουμε και “ασφαλείς” επισκέπτες. Η επιπολαιότητα και η ανοησία κάποιων μπορεί να μας κοστίσει πολύ ακριβά.

Είμαι σίγουρος ότι οι επόμενες μέρες και τα “βήματα” της κυβέρνησης θα θωρακίσουν την Υγεία στην πατρίδα μας και η κυβέρνηση αυτή θα αφήσει μια τεράστια παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία!!!

Θ. Σουσούδης